Massagestol Venice

Pris:
49 950 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
ST-MS-VENICE
Delbetala från 2 914 kr/mån Mer info
Antal:
Massage Chair Venice, modell M650N är en massagestol som ger dig en behaglig massageupplevelse. Du får en känsla av välbefinnande, känner dig avslappnad och avstressad. Muskeltrötthet och -ömhet blir behandlat och ditt energiflow förbättrat. Massagestolen använder sig av ny Zero G-teknologi, som ger dig en viktlös och komfortabel upplevelse. Massage är positivt för din hälsa då det lindrar och förebygger smärtor.
Massage kan:
Förbättra återhämtning efter träning och minska träningsvärk
Lindra smärtor, spänningar (myoser) och svullnader (ödem)
Avslappna och spänna av muskulatur
Nedsätta stressnivån
Stärka blodcirkulationen

FUNKTIONER
Zero-G FUNKTION: Upplev ett nytt, lugnande och innovativt sätt att ta emot massage på. Knäpp in ett läge där du får uppleva en tyngdkraft på 0, så du inte känner av din egen kroppsvikt och kan sväva över världen och känna enastående avslappning.

MINNE: Massagestolen kommer ihåg just din personliga massageform. Stolen går att ställas in på upp till 2 användares personliga massageinställningar. Du kan välja och planlägga (för framtida bruk) vilken del av kroppen du vill massera och över hur lång tid.

LÄTTA OCH FRÄSCHA BEN: Välj dubbel massage med lufttryck och vibration, med 3 specifika rullor till skinka, vader och fötter. Denna inställning är ideell till lymfdränage.

VERTIKAL JUSTERINGSMASSAGETERAPI: Inbyggda optiska sensorer som registrerar användarens höjd och skulderblad i 3D innan massagen startar.

MUSIK: Isolerar dig från omvärlden med din egen musik och masserar dig på de rätta ställena. Du kan välja din favoritmusik och njuta av massagen. HI-FI-hörlurar medföljer.

LUFTMASSAGE AV ARMAR: Hänge dig till den mest avancerade teknologin. Med användning av airbags ökas blodcirkulationen i kroppen, vilket ger en behaglig känsla av lätthet i armar och händer.

MULTIFUNKTIONELL SKÄRM MED LEDBELYSNING: Styr snabb och lätt, justera placeringen av ben och rygg, och välj de program du känner att du har behov för.

TRIPLE ACTION är fokuserat på nedre delen av ryggen. Massagestolen skämmer bort nedre delen av ryggen genom den kombinerade trippelmassageeffekten av rollers, lufttryck och terapeutisk värme. Du kommer att uppleva den perfekta passformen av massagestolen kring dina höften. Detta ger dig en lugnande känsla av säkerhet.

HRI-RYGGANALYSSYSTEM: Detta är en typ av rehabiliterande massage för att hjälpa dig känna dig fräsch.

HRI-programmet analyserar kroppens puls med hjälp av en rulle som kör upp och ner på din rygg. Denna dubbla handling gör att massagestolen identificerar dina stressade områden i ryggen och fokuserar extra behandling där det behövs.

HUVUDMASSAGE (2 airbags): Den lyftstyrda massagen till huvud och skulderblad får dig att slappna av ditt huvud helt och hjälper till med att reducera trötthet, så att du kan känna dig fräsch och uppiggad.

Typer av massage:
Generell massage: Cirkulär massagerörelse som effektivt slappnar av hela ryggen, styrker muskulaturen och minskar spänningar.
Djupgående massage: En mycket mjuk, behaglig massage, där ryggen masseras för att öka cirkulationen av syre i kroppen. Shiatsumassage känns som om en erfaren massör känner sig igenom ens rygg och trycker på de strategiska punkter som även används inom akupunktur.

Dual-Action Massage: En splitterny kombination av djupgående och generell massage. En funktion som multiplicerar de vanliga stresslindrande verkningarna av bägge formerna av massage.
Musikterapi: Synkroniserar flera olika massagefunktioner (typer, intensivitet och grad) med din egen favoritmusik för att förbättra den avslappnande effekten.