C2 Roddmaskin D

Pris:
11 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
S-C2-41820
Delbetala från 700 kr/mån Mer info
Antal:
Över 30 års produktutveckling ligger bakom denna solida roddmaskin. Concept2 härstammar från USA och har genom åren utsetts till testvinnare i ett många erkända tidningar världen över. Modellen kännetecknas av hög tillförlitlighet och extra bra hållbarhet.

Den behagliga känslan i roddraget skapas tack vare det gedigna och välbalanserade svänghjulet som bromsas upp av luftmotståndet. Motståndet ökar steglöst allt eftersom draget byggs upp.

Slejdbanan i aluminium glider lätt så man får med hela kroppen i roddrörelsen. Roddhandtaget är ergonomiskt utformat för att ge bättre fäste. Båda modellerna går att dela för att ställa undan. Perfekt lämpad för att ge kroppen, hjärtat och lungorna en stärkande omgång.

Monitorn på modell D är uppdaterad till PM5. PM5 ger korrekta uppgifter för varje roddtag. Bakgrundsbelysningen ökar synligheten, kompatibel med USB-minnen gör det enkelt att lagra dina träningsdata, och du kan trådlöst övervaka din puls. Monitorarmen på modell D är justerbar så du kan placera bildskärmen där du föredrar.

Kort Fakta
Längd: 240 cm
Max Bredd: 60 cm
Höjd 90 cm
Vikt: 28 kg
Omonterad: 90 cm x 72 cm x 135 cm
Maxvikt: 225 kg
Sitthöjd: 35.6 cm
Pulsbälte ingår ej

Finns i färgerna svart och grå