Massagestol Milan

Pris:
59 950 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
ST-MS-MILAN
Delbetala från 3 497 kr/mån Mer info
Antal:
Massage Chair Milan, modell M900 är en massagestol som ger dig en behaglig massageupplevelse. Du får en känsla av välbefinnande när du glider in i en drömvärld. Massagestolen använder sig av den senaste teknologin, och ger dig ett tillstånd av fred och ro, och behaglig avslappning. Massage är positivt för din hälsa då det lindrar och förebygger smärtor.

Massage kan:
Förbättra återhämtning efter träning och minska träningsvärk. 
Lindra smärtor, spänningar (myoser) och svullnader (ödem). 
Avslappna och spänna av muskulatur. 
Nedsätta stressnivån. 
Stärka blodcirkulationen.

FUNKTIONER
Zero-G FUNKTION: Upplev ett nytt, lugnande och innovativt sätt att ta emot massage på. Knäpp in ett läge där du får uppleva en tyngdkraft på 0, så du inte känner av din egen kroppsvikt och kan sväva över världen och känna enastående avslappning.
SPINAL MASSAGE THERAPY De inbyggda optiska sensorerna registrerar användarens höjd och skulderposition innan du startar din session, vilket ger en skräddarsydd 3D-massage.
MASSAGE OCH VIBRATIONER på fötter och bakdel. Stolen har ett Shangri-La-vibrationssystem som eliminerar känslan av tyngd i fötter och bakdel. Detta ger möjlighet för att uppnå ett tillstånd av fullständig avslappning. En värld av upplevelser som gör att du känner dig lättare, smidigare och viktlös.
SMART BENSTÄLLNING OCH JUSTERING: luta dig tillbaka och glöm allt annat. Den smarta självjusterande benställningen anpassar sig automatiskt efter dina fötter och masserar hela längden av dina ben.
THERMAL MASSAGE SYSTEM: upplev fördelarna med värmeterapi. Multiplicerar den positiva effekten av massage genom att aktivera Thermal Massage System som värmer upp din nedre rygg. Kombinationen av massage och värme ger en enastående avslappnande känsla.
ZONETERAPISYSTEM: Upplev känslan av total viktlöshet. Du kommer inte att känna av din egen kroppsvikt. Varje punkt på fotbotten motsvarar direkt ett organ i kroppen. M900 har ett utmärkt zonterapisystem, som ömtåligt och effektivt masserar dig under fötterna.
LUFTMASSAGE AV ARMAR: Hänge dig till den mest avancerade teknologin. Genom användning av airbags ökas blodcirkulationen, vilket ger en behaglig känsla av lätthet i armar och händer.
MULTIFUNKTIONELL SKÄRM MED LEDBELYSNING. Styr snabb och lätt, justera placeringen av ben och rygg, och välj de program du känner att du har behov för
TRIPLE ACTION är fokuserat på nedre delen av ryggen. Massagestolen skämmer bort nedre delen av ryggen genom den kombinerade trippelmassageeffekten av rollers, lufttryck och terapeutisk värme. Du kommer att uppleva den perfekta passformen av massagestolen kring dina höften. Detta ger dig en lugnande känsla av säkerhet.
HRI-RYGGANALYSSYSTEM: Detta är en typ av rehabiliterande massage för att hjälpa dig känna dig fräsch. HRI-programmet analyserar kroppens puls med hjälp av en rulle som kör upp och ner på din rygg. Denna dubbla handling gör att massagestolen identificerar dina stressade områden i ryggen och fokuserar extra behandling där det behövs.
HUVUDMASSAGE (2 airbags): Den lyftstyrda massagen till huvud och skulderblad får dig att slappna av ditt huvud helt och hjälper till med att reducera trötthet, så att du kan känna dig fräsch och uppiggad.

Typer av massage:
Generell massage: Cirkulär massagerörelse som effektivt slappnar av hela ryggen, styrker muskulaturen och minskar spänningar. 
Djupgående massage: En mycket mjuk, behaglig massage, där ryggen masseras för att öka cirkulationen av syre i kroppen. Shiatsumassage känns som om en erfaren massör känner sig igenom ens rygg och trycker på de strategiska punkter som även används inom akupunktur. 
Dual-Action Massage: En splitterny kombination av djupgående och generell massage. En funktion som multiplicerar de vanliga stresslindrande verkningarna av bägge formerna av massage. 
Svensk massage: en behaglig kombination av lätt cirkulär massage och djupgående massage. Den påminner om Dual-Action-massagen, men är inte lika kraftig.

VIKT OCH MÅTT:
Dimensioner 120 (H) x 150 (L) x 93 (B).
Dimensioner i liggande position 95 (H) x 190 (L) x 93 (B).
Vikt 107 kg