Om oss

Smartgym är ett företag som jobbar under STI fitness som har varit i Styrketränings branschen i över 30 år. Vi har startat Smartgym för att hjälpa dig som privatperson och även företag/gym att handla proffsiga tränings redskap till vettiga priser. Vi säljer produker i bästa kvalité och jobbar med flera stora märken.

Vi hoppas att ni finner vad ni söker hos oss på våran webbshop och önskar er lycka till med eran träning!


Integritetspolicy
1. Insamling av information
Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vår webbplats, loggar in på ditt konto, gör ett köp, deltar i en tävling och/eller när du loggar ut. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och personnummer.
Smartgym är de som är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter (personuppgiftsansvarig).

2. Användning av information
När du som kund lägger en beställning på Smartgym skriver du själv in dina personuppgifter som namn, adress och personnummer. Detta skickas sedan in till oss via ett krypterat mail. Om du som kund inte handlar mer av smartgym inom 12 månaders tid efter lagd beställning kommer du flaggas som inaktiv kund och du tas bort från vårt kundregister permanent.
Önskar du att uppgifterna raderas permanent tidigare ber vi dig höra av dig till oss. Av säkerhetsskäl dröjer raderingen vid begäran upp till två månader för att försvåra obehörig radering.
Med syfte att kunna ge dig personlig service och erbjudanden samt för sedvanlig kundrelationshantering och för att utveckla tjänsten behandlar vi:
- Information om vilka produkter du har köpt
- Kontaktuppgifter
Vi har gjort bedömningen att vi har ett berättigat intresse att behandla dessa data för dessa ändamål i form av upprätthållande av kundrelationen, marknadsföring och utveckling. Vill du avstå från sådan behandling är du välkommen att kontakta oss.
Vi behandlar också faktureringsinformation i enlighet med de krav som vid var tid gällande lagstiftning kräver, till exempel för bokföringsändamål. Sådan information sparas så länge som lagen kräver.

3. Utlämnande till tredje part
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart (personuppgiftsbiträden eller underbiträden) som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell och i övrigt följa gällande personuppgiftslagstiftning.
 
 
4. Informationsskydd
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.
 
5. Använder vi oss av cookies?
Nej!
 
6. Dina rättigheter som registrerad
Du har rätt att begära tillgång till de uppgifter vi behandlar om dig och begära att de rättas eller raderas (om de är felaktiga), att vi slutar använda dem för ett specifikt ändamål, att få ut dem i ett digitalt läsbart format (till dig eller direkt till en annan tjänsteleverantör). Om du anser att vi hanterar dina personuppgifter felaktigt tar vi gärna emot klagomål och förbättringsförslag på vår mail som du hittar under kontakt.
 
7. Övrigt
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning. Vi använder den ej för nyhetsbrev, reklam eller annan information.
 

Service och reservdelar

Smartgym jobbar under STI Fitness som är ett stort företag inom fitness branschen. Så till skillnad från många av våra konkurrenter kan vi på Smartgym erbjuda ett stort service utbud.

Vi har 6 st service tekniker som jobbar med service ute på fältet likväl som med support via telefon.

Så om du är kund hos Smartgym kan du alltid känna dig trygg med att det finns reservdelar och service tillgängligt.

Är du intresserad av att få dina produkter monterade vid leverans så hör av dig till oss!

Service/reservdelar
service@sti.nu
033 - 14 04 20